El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural projecta moure 1,4 milions de metres cúbics de sorra per reobrir la badia del Fangar. L’obra, que necessita el vistiplau de l’Estat, té una partida inicial superior als cinc milions d’euros. El Govern ha elaborat un estudi tècnic i científic per localitzar els bancs de sorra que es mouran al frontal del Delta –entre la platja de la Marquesa i l’estació de bombament- i a la badia del Fangar. Segons la secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnades, l’objectiu és recuperar este espai debilitat pel temporal Glòria i protegir l’ecosistema deltaic. Enguany està previst que s’elabore el projecte executiu i que els treballs puguen començar com a molt tard el primer trimestre de 2023.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.