El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat este dijous la nova resolució de mesures contra la covid que elimina la majoria d’estes restriccions i estableix la supressió del passaport covid. L’oci nocturn però continuarà tancat. Des de l’entrada en vigor d’este text, esta mitjanit, ja no hi haurà limitacions d’horari ni aforaments en sectors com la restauració, la cultura o les cerimònies religioses. Decau també la limitació a 10 persones en les trobades socials, tot i que es manté com a recomanació que aquest siga el màxim de persones en les taules o agrupacions de taules en la restauració. D’altra banda, el passaport covid deixarà de ser obligatori per accedir a la restauració.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.