L’edifici Cultural La C de Campredó acollirà l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”, per posar en valor el patrimoni paisatgístic de l’arquitectura tradicional de pedra seca com a element predominant i identitari de bona part dels paisatges rurals de Catalunya i com a patrimoni cultural immaterial reconegut per la UNESCO el 2018.

L’exposició, produïda per l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional (APSAT) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, pretén oferir una panoràmica àmplia sobre este llegat de construccions i tècniques, posant èmfasi en les variants tipològiques més habituals i en la diversitat territorial.

La inauguració serà el divendres dia 4 de febrer a les 19.00 h a l’Espai Cultural La C, i estarà obert al públic fins al 27 del mateix mes, amb horari els divendres i dissabtes de 18 a 20 hores, i els diumenges de 10.30 a 12.30 hores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.