Durant el 2021 el servei de radiologia de l’Hospital Comarcal d’Amposta va realitzar un total de 36.864 proves radiològiques entre TAC, Mamografies, Ressonàncies Magnètiques i Raig X amb una mitjana de 600 proves a la setmana.

El servei ha estat força ban valorat en una enquesta duta a terme entre 673 persones entre usuaris i proveïdors en  una qualificació de 4,73 en una escala de l’1 al 5. Una enquesta que forma part d’un seguit de tràmits que el servei de radiologia està realitzant per assolir el certificat de qualitat en la gestió ISO 9001.

Actualment, el servei de Radiologia de l’HCA dona servei a centres d’assistència primària, com el d’Ulldecona o La Sénia, així com a la clínica Terres de l’Ebre i a l’Hospital Verge de la Cinta.

Durant aquest any l’HCA es dotarà d’un nou TAC de darrera generació que provindrà d’un pla d’inversions en tecnologia del govern estatal. L’HCA serà un dels serveis de sanitat que rebran aquesta subvenció per a l’adquisició d’aparells.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.