Els caçadors de les Terres de l’Ebre, responent a la crida de la Federació Catalana de Caça, estan mobilitzant les seves bases per tal d’assistir el pròxim dia 20 de març a la manifestació convocada a Madrid en defensa del món rural i mostrar així el malestar existent davant el govern de Pedro Sánchez. Per als caçadors sobren motius per assistir a la manifestació: asseguren que agricultors, ramaders i caçadors es senten menyspreats i per això han decidit unir-se en esta gran manifestació. Tot i així lamenten que estan patint els efectes d’una política que no té en compte els efectes negatius que tindria l’abandonament de la caça sobre el món rural.

Des de les  federacions de caça han fet una crida a la participació i a la mobilització dels seus associats i simpatitzants i estan organitzant autobusos per facilitar el desplaçament fins a Madrid i garantir la màxima assistència a la manifestació.

Autor: