Aquest dissabte dia 22 de gener La Ràpita ha pogut celebrar un esdeveniment que ha tingut com a protagonistes a les mascotes, i als cavalls.

Els rapitencs han celebrat després d’estar aturada durant l’any passat per les restriccions, la festa de Sant Antoni; potser no de la manera que s’ha fet sempre ja que hi ha hagut certes modificacions d’activitats i localitzacions donada la situació actual.

A les 11 del matí han entrat els primers cavalls a la plaça, ja preparats per rebre la benedicció, i el tradicional roll de Sant Antoni. Finalment la figura de Sant Antoni ha arribat davant l’Església de la Santíssima Trinitat i, posteriorment, ha començat la benedicció de les mascotes, esdeveniment que ha portat a una gran afluència de rapitencs i rapitenques.

Tant els rolls, com les mascotes i el bon dia que ha fet, han unit forces per fer d’aquesta celebració de Sant Antoni un bon motiu per treure a la gent de La Ràpita al carrer.

Autor: