L’epidemiòloga Alba Vilajeliu ha afirmat que, probablement, a partir de la setmana que ve comenci la baixada de la sisena onada però ha alertat que “no serà immediata” i durarà setmanes. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha recordat que s’ha arribat a un nombre de contagis molt elevat i ha afegit que la previsió és que el nombre de casos continuï molt elevat i que encara hi hagi impacte en hospitalitzacions i morts. Ha indicat que al gener i al febrer caldrà continuar mantenint molta prudència, tot i que ha afegit que els propers mesos es pot estar en millor situació i valorar les mesures. Ha demanat també “contextualitzar” la situació a les escoles amb la irrupció de la variant òmicron.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.