El cicle de conferències Biografies ampostines celebra onze anys amb personalitats com Carles Guerra, Marta Musté, Agustí Maigí o Teresa Caballé com a protagonistes. En esta edició, que tindrà lloc del 4 al 24 de febrer, els biografiats són referents en diferents camps professionals com l’art, la cultura, l’enginyeria i la política del segle XX i XXI.

El cicle de conferències té com a objectiu recuperar i divulgar la vida i obra de personatges vinculats a Amposta. Estes conferències, presentades per diversos investigadors locals, col·laboradors i familiars, volen descobrir a la ciutadania tant històries personals com fets col·lectius que han destacat en la història contemporània de la ciutat.

L’esdeveniment està organitzat pel Campus Extens de la URV a Amposta, el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.