L’ajuntament d’Alcanar juntament amb la Comissió de Sant Antoni del municipi, ja van informar traves d’un comunicat que a causa de les restriccions vigents, i l’increment de casos positius al territori es cancel·lava la celebració de la festivitat de Sant Antoni 2022.

Tot i això, no volen deixar de celebrar esta festa centenària, i per este motiu han preparat una sèrie d’actes amb un format virtual, i amb una programació destinada a tots els públics.

El tret de sortida serà al vespre a partir de les 20.00 h, quan els membres de la Comissió de Sant Antoni dedicaran unes paraules a través del Facebook i l’Instagram de la Comissió.
El divendres 21 tindrà lloc la retransmissió de l’audiovisual “Un repàs per la Història de Sant Antoni” al Casal Cívic d’Alcanar, a partir de les 19.30 h.

El dissabte 22, s’obrirà un qüestionari a Instagram sobre la festivitat de Sant Antoni, el qual tindrà una durada de 24 hores. I el mateix dia es podrà seguir l’emissió en directe de “Cuinem els rotllets saludables de Sant Antoni” amb Núria Balada i la Pubilla de Sant Antoni, Laia González Martí. A les 21 h del mateix dissabte es podrà seguir a través del Facebook i l’Instagram de la Comissió l’obra “Mascles” del Grup de Teatre Gresol.

El diumenge 23, a les 4 del matí, es podrà veure el vídeo de la Despertada i del Ball de Sant Antoni al Facebook de la Comissió. A les 11.30 h tindrà lloc la benedicció virtual dels animals a càrrec del mossèn Emili.

La setmana següent, el divendres 28 de gener tornarà a fer-se la retransmissió de l’audiovisual “Un repàs per la Història de Sant Antoni” al Casal Cívic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.