El govern de la Generalitat de Cataluny ha anomenat la meteoròloga flixanca Sarai Sarroca com a nova directora del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Sarroca és dona del temps de betevé des del gener del 2006, però també ha treballat com a meteoròloga a la Cadena SER. És llicenciada en Geografia i té el Màster en Meteorologia per la Universitat de Barcelona

Sarroca va prendre el càrrec oficialment el passat dimarts, 18 de gener, convertnt-se en la primera dona que dirigeix el Servei Meteorològic de Catalunya. Ha pres el relleu d’Eliseu Vilaclara, el fins ara director del Servei Meteorològic de Catalunya.

Per Sarroca, ser la directora del Meteocat “és un honor, perquè mai abans una dona havia dirigit aquesta institució centenària. També és més que un somni, perquè he pensat molts cops a formar part del Servei Meteorològic de Catalunya, d’una manera o altra, però mai no havia arribat a imaginar que podria dirigir-lo”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.