Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre es promocionaran un any més a la Fira Internacional de Turisme FITUR, que se celebra del 19 al 22 de gener a Madrid. Un total de 26 municipis i ens turístics públics i privats de la demarcació de Tarragona hi participaran enguany, encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

La cita servirà per a donar a conèixer els atractius d’estes destinacions, així com per establir i reforçar aliances amb altres institucions i empreses en un moment en què l’objectiu del sector turístic a la demarcació és la fidelització del mercat nacional i estatal així com la recuperació de l’internacional.

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, serà present a la fira i participarà de la trobada del sector turístic català assistent a la fira que comptarà amb la presència de representants de les 4 diputacions catalanes; del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, i de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, entre d’altres.

Durant els 4 dies de FITUR, representants del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona mantindran una quarantena de reunions amb turoperadors, agències de viatge, companyies aèries i mitjans especialitzats que permetran establir contactes i acords per a la promoció de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre en el decurs d’este 2022.

La fidelització del mercat estatal i la recuperació del mercat britànic són alguns dels objectius per este nou exercici que tornarà a adaptar les seues estratègies i accions al context variable a conseqüència de la pandèmia i els mesures que se’n deriven.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.