L’Ajuntament d’Amposta engega el nou programa Formació Professional i Ocupacional Dual, una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya que vol millorar la qualificació professional i l’ocupació del jovent de la ciutat. Previst per al febrer, oferirà a 14 joves un contracte d’un any per a la formació i el treball. D’aquesta manera, els participants dedicaran el 75% de la jornada laboral a treballar i el 25% restant es formaran i obtindran una titulació relacionada amb el sector. En aquest cas, els joves contractats duran a terme formació i tasques d’auxiliar de magatzem, manipulació de transpalets i carretons de mà, atenció bàsica al client i ofimàtica.

Els requisits per participar en el programa són tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit o inscrita a Garantia Juvenil i a l’Oficina de treball com a Demandant d’Ocupació no Ocupat (DONO) i tenir una qualificació baixa. El programa Formació Professional i Ocupacional Dual es duu a terme de manera conjunta amb l’empresa Effective Logístics & Picking, qui assumirà la contractació dels 14 joves.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s en aquest enllaç (https://bit.ly/3fvmzdf), trucant al 977704027 o enviant un correu electrònic a [email protected].

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.