La regió sanitària de les Terres de l’Ebre acumula, des de l’inici de la pandèmia, 29.017 casos confirmats per PCR o TA, 560 més que en el balanç anterior, i 29.561 si es tenen en compte totes les proves. En aquesta regió han mort 212 persones des de l’inici de la pandèmia, cap més respecte l’últim balanç.

El risc de rebrot puja fins a 4.433 (+315) i l’Rt s’incrementa sis centèsimes, i ara és d’1,15. La incidència a 7 dies és de 2.053. El 24,25% de les proves que es fan surten positives. A la regió hi ha 45 persones ingressades, quatre menys que en el balanç anterior.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.