La Torre de la Carrova d’Amposta ha participat per primer cop en la l’encesa de torres, talaies i talaiots impulsada pel Consell Insular de Mallorca. Així, s’han encès bengales de fum per recrear la comunicació que existia entre les torres de guaita durant l’època medieval.

L’objectiu de la iniciativa és doble: reivindicar el patrimoni històric i alhora denunciar el drama migratori al Mediterrani. A més d’aquest element declarat bé cultural d’interès nacional, també s’han afegit a la proposta la Torre de la Guardiola de la Ràpita i la Torre del Carrer Nou d’Alcanar. Una desena de torres de Catalunya, el País Valencià i l’Aragó participen a la iniciativa i aquesta tarda encendran bengales de foc per posar en valor aquest patrimoni.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.