El Departament de Salut ha obert este divendres el calendari de cites per a la dosi de reforç de la vacuna contra la covid de les persones d’entre 30 i 39 anys.

Salut ho ha anunciat després que la Comissió de Salut Pública aprovés este mateix dijous la vacunació amb la tercera dosi de les persones d’entre 18 i 39 anys. Catalunya havia fet justament esta petició a l’Estat i, un cop atesa, el departament ha decidit començar per la franja de 30-39.

El temps necessari per a rebre la dosi de reforç des de l’anterior dosi s’ha reduït de sis a cinc mesos, com també s’havia reclamat des de Salut.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.