L’Hospital Comarcal Móra d’Ebre ha començat les obres d’ampliació, millora i renovació tecnològica de l’àrea quirúrgica esta setmana.

Els treballs de la primera fase consistiran a construir una nova àrea d’adaptació al medi per a cirurgia major ambulatòria, una nova sala d’actes així com l’habilitació d’una nova sala per a tècniques endoscòpiques i altres procediments per a intervencions quirúrgiques de cirurgia menor ambulatòria.

Salut ha destinat poc més d’un milió d’euros per fer esta actuació que no afectarà l’activitat del centre.

Enguany, també està prevista una segona fase que permetrà la modernització dels quiròfans i de l’àrea quirúrgica i l’ampliació de la Unitat de Recuperació Postanestèsica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.