L’edició en paper número 1012 del Setmanari L’EBRE oferix una portada molt gràfica amb les dos imatges aèries captades per la NASA, una del 1984 i l’altra del 2021, que il·lustren la regressió imparable que patix el Delta i que ja ha passat a ser un exemple internacional d’afectació del canvi climàtic.

La portada també destaca el pas enrere d’ERC davant la possibilitat de fer una moció de censura a Tortosa per a tombar el govern de Meritxell Roigé o la caixa dels trons oberta per les declaracions de Villarejo sobre el paper del CNI en el 17-A.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.