Aquest matí ha tingut lloc, a l’Ajuntament de la Ràpita, el sorteig dels premis #jocomproacasa, en què s’han repartit 20.000 € en 100 premis de 100 € i 50 premis de 200 €. Els premis s’han retransmès en directe, a les 12 hores, mitjançant el perfil de Facebook de l’Ajuntament de la Ràpita i per tant, els guanyadors han pogut conèixer al moment si alguna de les seves butlletes ha sigut premiada.

La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, valora que “la campanya d’enguany està sent més beneficiosa que l’anterior per a la vuitantena d’establiments adherits perquè amb l’ampliació del termini, el nombre de butlletes donades en compres superiors a 25 euros ha augmentat notablement”.

D’aquesta manera, a partir del dilluns 17 de gener, el personal que organitza la campanya es posarà en contacte amb les persones guanyadores dels premis a través del número de telèfon que consta en les butlletes per anunciar-los que han guanyat el sorteig i indicar-los els passos que han de seguir per recollir el premi, així com els terminis i el funcionament. Els guanyadors podran passar a recollir els vals el dilluns, dimarts i dimecres d’11 a 13 h a l’Oficina de la Unió de Comerç (Espai d’Entitats, carrer Convent 3r pis). Pots consultar quines han estat les butlletes guanyadores aquí (Butlletes guanyadores).

Els guanyadors del sorteig tenen fins al 31 de març per gastar-se el premi en els establiments adherits a la campanya. Pots consultar quins són els establiments que formen part aquí (Establiments adherits).

Per qualsevol dubte contacta amb [email protected] o [email protected]

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.