L’Ajuntament de Flix i la fàbrica d’Ercros van signar un conveni pel qual l’empresa cedeix al consistori tres parcel·les de la seva propietat. Concretament, són el tram superior de l’Avinguda Francesc A. Ripoll de 722 m², l’espai on s’ubicava l’antic parc infantil de 2.641 m² i l’actual parc de bombers de 6.304 m².

L’Ajuntament ha manifestat que destinara els espais cedits per construir vials, equipaments i espais lliures d’ús o servei públic. Amb aquest acord culmina el conveni de col·laboració amb relació al projecte d’intervenció integral del barri de la Colònia de la fàbrica del municipi de Flix en el marc de la Llei de barris, entre Ercros i l’Ajuntament de Flix.

El director de la fàbrica d’Ercros i l’alcalde del municipi van aprofitar per a signar un segon conveni pel qual es renova per a l’exercici 2022 el patrocini al Pla de gestió de Sebes, a l’Escola municipal de música i a l’Escola bressol municipal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.