Els forts aiguats de l’1 de setembre de 2021 van causar greus afectacions a diferents equipaments públics, entre aquests la Biblioteca Trinitari Fabregat d’Alcanar, que va lamentar danys en l’estructura de les seues seus,  el mobiliari i també en una part del seu material.

En aquest sentit, la Bilioteca ha rebut una subvenció per a les obres de reparació dels danys causats pels forts aiguats de l’1 de setembre de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per un import 10.090,52 euros. Les obres es duran a terme durant els pròxims mesos.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.