CV ROQUETES – CEVOL TORREDEMBARRA

El CV Roquetes afronta la jornada 9 de Superlliga 2 amb l’objectiu de retrobar-se en la victòria. Després de 3 partits davant de rivals de la part alta, i 3 derrotes, el Roquetes rebrà diumenge a les 5 de la tarda un equip de la seva teòrica lliga. El CEVOL Torredembarra. Tots dos equips arriben empatats a 9 punts i qui guanyi farà una passa més cap a la salvació. Justament, els 3 últims classificats, s’enfronten als 3 primers, per tant, és una bona ocasió per començar a obrir forat a la classificació. El partit entre el Vòlei Roquetes i el Torredembarra es podrà seguir en directe pel Youtube dels roquetencs, diumenge a les 5 de la tarda.

HANDBOL GAVÀ – CH AMPOSTA

L’Handbol Amposta viatjarà fins al sud del Baix Llobregat per jugar dissabte a les 6 de la tarda a la pista del Gavà. Les ampostines són cueres i encara no han pogut guanyar cap partit, tot i que en els últims partits la millora en el joc ha estat evident i s’han quedat a les portes. El Gavà és 10è en 7 punts, però per guanyar, l’Amposta haurà d’evitar, sobretot, cometre les errades infantils que l’han condemnat a les segones parts. El partit entre Gavà i Amposta es podrà seguir en directe pel Youtube del conjunt local, dissabte a les 6 de la tarda.

FC ASCÓ – GIRONA B: EL PARTIT DE LA JORNADA A CANAL TE

En Futbol, aquest cap de setmana no hi ha lligues al futbol català, però si a 3a Federació, on el Club Ascó rebrà la visita del Girona B, dissabte a les 5 de la tarda. A més, serà el partit de la jornada de Canal Terres de l’Ebre i es podrà veure en diferit el diumenge a les 12:30 del migdia i 22:30 de la nit. L’Ascó, últim classificat en 6 punts, immers en una ratxa negativa de resultats i en canvis substancials les últimes setmanes a la plantilla, intentarà sorprendre un Girona B que és 3r classificat empatat a 23 punts amb els dos primers.