El Mundial més global de la història amb representació de 32 països diferents i prop de 500 voluntaris es podrà veure per Canal Terres de l’Ebre gràcies a les retransmissions de La Xarxa Audiovisual Local i VOTV.
S’espera que aquest campionat tingui una audiència televisiva potencial de 700 milions d’espectadors. I la Xarxa Audiovisual Local serà el canal de referència a Catalunya de la gran cita internacional de l’handbol femení. S’emetran en directe fins a 9 partits de la competició.

A canal Terres de l’Ebre, dissabte 4 de desembre des de les 20:25 podrem veure l’Espanya – Xina. El dilluns 6, a la mateixa hora, un altre partit de les guerreres amb l’Espanya – Àustria. I abans de les eliminatòries, encara es podran veure 3 partits més de fase de grups.

La gran traca final arriba a partir del 14 de desembre, per què les televisions locals oferiran en directe un partit de quarts, un de semifinals i la gran final. Sens dubte tot un moment històric per les televisions locals que es complementarà amb el programa “Flyhandball” de cada dissabte a les 10:00 de la nit.

Agenda del cap de setmana

Les televisions locals i XALA! es bolquen amb el Mundial d’Handbol Femení que s’està disputant a Granollers i a diferents ciutats del País Valencià de l’1 al 19 de desembre. Després de debutar amb una contundent victòria davant l’Argentina (29-13), la selecció espanyola s’enfronta aquest dissabte (TV locals i XALA!20.25h) a la Xina. A continuació, tota l’actualitat del Mundial al programa FlyHandball TV (TV locals i XALA!22h), amb Miki Güell (VOTV) i Laia Laffaure (Vallès Visió). L’agenda esportiva del cap de setmana presenta altres plats forts, com la doble ració de futbol de Tercera RFEFdiumenge al migdia ( TV locals i XALA!12.25h)  UE Sant Andreu – UE Olot diumenge a la tarda (TV locals i XALA!18hUE Sants – UE Vilassar de Mar.