A partir de divendres 3 de desembre es pot visitar a l’espai expositiu DeltArt de Deltebre dos noves exposicions.  A la sala 1, es pot veure l’exposició d’escultura ‘Babel’, de Josep Maria Forcadell, i a la sala 2, ‘Aquelles tardes… 120 anys de cine a les Terres de l’Ebre’, una mostra sobre la història del cinema ebrenc, cedida pel Museu de les Terres de l’Ebre.

L’acte d’inauguració serà divendres, 3 de desembre, a les 19.00 hores, i es podran visitar fins al 16 de gener.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.