El Teatret del Serrallo va acollir la tercera edició de ‘Tast joc solidari de vins i caves’ que impulsa PortSolidari, el grup solidari creat per la plantilla del Port de Tarragona. Per tercer cop consecutiu, l’escenari serrallenc va acollir un tast joc solidari de degustació de vins i caves del projecte ILUSIÓN+ liderat pel Pau Torres i la Gina Córdova a favor, enguany, de la Fundació Esclerosi Múltiple de Tarragona.

La convocatòria va ser un èxit de participació, i més de mig centenar d’assistents van gaudir d’un tast joc per ajudar a una entitat que treballa per aturar l’impacte d’aquesta malaltia en la vida de les persones afectades i el seu entorn. L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa crònica per a la qual encara no existeix cura.

El preu que van pagar els assistents per participar en l’activitat va ser de deu euros i, a més, es van poder comprar els diferents vins oferts durant l’acte amb la mateixa finalitat de poder ajudar a la Fundació. L’activitat que va consistir en la degustació de tres vins i un cava amb un seguit de preguntes relacionades amb aquests productes que s’havien de respondre per equips. L’acte va ser un gaudi en tots els sentits i va assegurar l’èxit en pròximes edicions.

Tres edicions en continu creixement

La primera edició solidària que també va acollir el Teatret del Serrallo, l’any 2017, es va realitzar a favor de la Marató de TV3 dedicada a les malalties infeccioses greus, i va comptar amb una trentena de participants. I el 2019, en la segona edició a favor de la Fundació Noelia va aplegar una quarantena d’assistents, i va recaptar fons per investigar la malaltia Distròfia Muscular Congènita per dèficit de col·lagen IV, una malaltia catalogada dins de les malalties rares; una malaltia degenerativa que es presenta des del naixement i no té cura. En totes les edicions la recaptació íntegra es va destinar a investigar les malalties esmentades.

En aquesta tercera edició, 54 participants han fet possible que la recaptació íntegra de més de 500 euros sigui destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple, que té com a objectiu aturar l’impacte de l’#EM en les persones i el seu entorn des de fa més de trenta anys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.