Maria Subirats, exalumna de l’Institut Cristòfol Despuig i de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa, ha estat guardonada al V Premi Esmuc a Treballs de Recerca de Batxillerat amb l’obra “Interpretació filosòfica i hermenèutica de la segona simfonia de Gustav Mahler”.

Subirats ha rebut diversos premis de diferents institucions i universitats catalanes pel seu treball de recerca com per exemple: el XIX Premis Ramon Calvo de l’Institut de Deltebre; XX Premis Ramon Llull a Treballs de recerca de Batxillerat 2021 de la Universitat Ramon Llull i als Premis UB-Santander de la Facultat de Filosofia 2021 de la Universitat de Barcelona amb la col·laboració  de Santander Universidades i ambé ha obtingut una segona menció honorífica als XIX Premis Francesc Noy d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.