El pròxim 6 de novembre se celebrarà la 4a Trobada de Joves del Montsià a la nau polivalent del poliesportiu municipal Santa Bàrbara.

Enguany, sota el lema ‘El món al Montsià’ la jornada girarà entorn de la diversitat cultural i ètnica, l’aproximació entre comunitats i la prevenció del racisme i la xenofòbia.

La trobada començarà a les 11 h i es podrà participar en diversos tallers, com per exemple aprendre a preparar un té marroquí amb tast de dolços o fer una carta de presentació per a participar en algun programa de mobilitat internacional. També hi haurà experiències amb realitat virtual, una pintada intercultural a un mural i una activitat d’Henna corporal.

Una de les exposicions, constarà en què les persones participants mostren a través de fotografies els indrets que més els han agradat o marcat d’arreu del món. Totes les persones interessades poden enviar la fotografia explicant el perquè a [email protected]. Totes les persones que hi col·laboren rebran un obsequi.

La música tampoc hi faltarà, a les 17 h de la tarda hi haurà batukada intercultural i a les 18 h per cloure la jornada hi haurà el concert de Los Gitanets i lo paiet mauri.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.