Ginestar vol ser referent en l’ecoturisme. Arran de la pandèmia, el municipi es vol començar a promocionar com un model de turisme sostenible. Este dissabte s’ha presentat un Pla Estratègic a tots els agents turístics de la població i també als veïns i veïnes.

A través del nou pla estratègic turístic, el poble de Ginestar vol implementar un model de turisme sostenible al municipi. La finalitat és atraure un perfil de turista responsable i amb interès per la història i tradicions. Ginestar es vol convertir en un municipi capdavanter i de referència en la promoció de l’ecoturisme i també en l’astroturisme a la comarca.

També s’ha donat a conèixer la marca Turisme Ginestar. Des de la població posen les esperances en este pla, ja que durant els darrers anys consideren que han tingut poca atracció turística.

 

Autor: