El titular de portada de l’edició en paper número 1.001 del Setmanari L’EBRE se centra en l’obertura d’un nou capítol polèmic al voltant del futur de l’hospital Verge de la Cinta, després que el nou responsable de Salut al territori, proposat per Junts, haja posat damunt de la taula la viabilitat de l’ampliació que va anunciar el departament quan el pilotava ERC.

Una comissió, que es reunix dilluns, encara n’està estudiant la viabilitat, quan el projecte per a fer un nou edifici oncològic i assistencial s’havia anunciat amb solemnitat el 2019.

La imatge de portada és per a un tema no menys controvertit: els dos directius d’Escal UGS jutjats a Castelló per un suposat delicte ambiental, abans d’entrar a l’edifici de l’Audiència i d’afirmar davant del jutge que els sismes van ser menors i no van tenir els efectes que denuncien els afectats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.