Els Mossos d’Esquadra han desmantellat a les Terres de l’Ebre 26 plantacions il·legals de marihuana des de principi d’any, un total de 60.310 plantes, on s’han detingut una trentena de persones.

A finals del mes de març els Mossos van intervenir prop de 170 plantes a l’Ampolla. Poc després, desmantllaven una altra plantació de marihuana interior de 180 plantes de marihuana a Roquetes. Al juny, a la Sénia, es van trobar 4.000 plantes de marihuana. El 30 del mateix mes, es va localitzar un hivernacle que contenia 500 esqueixos d’uns 5 centímetres preparats per plantar.

La plantació més gran que fins al moment va ser a Horta de Sant Joan, on els Mossos d’Esquadra van localitzar 9.972 plantes. També durant el mes de setembre es van trobar plantacions de marihuana a la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

Autor:

Periodista