Gran èxit de participació en la 8a edició del festival A Cel Obert. Enguany, aquest certamen d’art efímer als patis del centre històric de Tortosa ha acollit vuit instal·lacions.

La instal·lació ‘Gold digger’ ha sigut la guanyadora de l’octava edició del festival. El lliurament dels premis va tindre lloc diumenge al pati del Museu de Tortosa, amb la presència dels equips que han intervingut en l’edició d’enguany.

L’obra guanyadora, que ocupa el pati central dels Reials Col·legis, consisteix en una gran làmina que cobreix l’espai, composta per diverses mantes tèrmiques unides entre elles. Segons els seus creadors, l’obra juga amb la dualitat que suposa el material, amb dos cares ben diferenciades. Els encarregats del disseny són els arquitectes Nicola Baldassarre, Salvatore Dentamaro, Francesco Di Salvo i Ilyass Erraklaouy.

Fins dimarts 12 encara es poden visitar les instal·lacions que formen part d’aquesta edició d’A Cel Obert. A més dels Reials Col·legis, també es poden trobar al Museu de Tortosa, al pati de l’Escola d’Idiomes, al palau episcopal, al convent de la Puríssima, a l’Escola d’Art, al pati de la Immaculada de Jesús i al passatge Franquet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.