El passat dissabte 2 d’octubre va tenir lloc a la piscina del Club Natació Tarraco la 1a Jornada de lliga federada de la temporada 2021/22, en les proves de fons i estils del calendari de la Federació Catalana de Natació: 1.500 Lliures, 800 Lliures i 400 Estils, en les categories infantil, junior i absolut. El Club Natació Amposta va competir amb 14 nedadors i nedadores, acompanyats pel seu director esportiu, Albert Astor. Els nedadors i nedadores ampostins van estar a un nivell molt bo si tenim en compte que ens trobem a l’inici de la temporada, amb millores destacades en les marques personals en les proves de fons i estils on es tant difícil
competir per la duresa de les proves. Destacable l’actuació de Bruna Muñoz i Joana Perez en el seu debut en la categoria infantil i en la distància llarga. La jornada va comptar amb la
participació dels diferents clubs de la demarcació de Tarragona. La propera cita serà el proper dissabte 16 d’octubre a la piscina del CN Cambrils en la 1 a
jornada prebenjamina, benjamina i alevina. Afegir també que durant tota aquesta setmana i fins el divendres 15 d’octubre el CNA organitza una jornada de portes obertes destinada a tots els nois i noies del territori que es vulguin iniciar en la natació competitiva

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.