L’Ajuntament d’Ulldecona (Montsià) ha reiterat la sol·licitud de declaració del municipi com a zona afectada greument per fenomen de protecció civil –anteriorment coneguda com a declaració de zona catastròfica- davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona i la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. El Consell de Ministres de dimarts passat va reconèixer com a zona afectada per l’episodi de pluges torrencials del dia 1 de setembre els municipis d’Alcanar i Vinaròs (Baix Maestrat) però, en canvi, va deixar fora Ulldecona i Sant Carles de la Ràpita, que també ho havien sol·licitat formalment amb acords del ple i decret d’alcaldia, respectivament.

La decisió estatal deixa, de moment, fora dels ajuts que regula la declaració a tots dos municipis, que també van patir afectacions considerables.

Autor: