Tortosa acollirà el proper mes de maig la 10a edició RIDER 1.000. Un esdeveniment esportiu que aplega uns 2.500 motoristes i que per primer cop es celebrarà a Tortosa. Les 9 edicions anteriors han tingut sortida i arribada a Manresa i enguany, de forma excepcional, l’organització ha decidit apostar per la capital de les Terres de l’Ebre.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha posat en valor l’esdeveniment, que permetrà acollir gent de l’estat i alguns de la resta d’Europa. “Els 2.500 motoristes participants passaran diversos dies a la nostra ciutat, fet que ajudarà a dinamitzar la nostra activitat econòmica“, ha dit l’alcaldessa, tot destacant que “és un esdeveniment molt important a nivell de generar moviment esportiu, estem molt contents i agraïts que l’organització hagi optat per escollir Tortosa“.

El vicepresident del MotoClub Manresa Xavier Masa, ha agraït l’acollida i la bona rebuda per part de l’alcaldessa i ha detallat que el MotoClub Manresa és un dels més actius de Catalunya. Masa també ha explicat que la Rider no es una competicio, es tracta de fer una ruta i descobrir el territori.

Per la seua part Pep Requena, un dels organitzadors de l’esdeveniment, ha detallat que “per a la 10a edició voliem preparar un esdeveniment diferent, sortir de Manresa i de seguida vam tenir clar que Tortosa havia de ser la nostra opció“. Requena també ha destacat que la Rider 1000 és una de les més participatives de tot l’estat, que compta amb participants que des del mes de gener ja visiten el territori per conèixer les diferents rutes.

Els participants en l’esdeveniment sortiran i arribaran a Tortosa, seguint una ruta marcada prèviament, que pot ser de 1.000, 700, 500 o 300 km. Això fa que puguen recórrer el territori i conèixer altres punts de les Terres de l’Ebre i dels territoris més pròxims.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.