Les Cases d’Alcanar s’han despertat este dijous amb fang i ruïnes malgrat la feia incansable de veïns i veïnes per retirar les restes dels aiguats. Des de l’aire es pot observar com un mar de fang inunda carrers i places, especialment el Passeig Marítim, on més notòria s’ha fet la tragèdia. Allí, desenes de cotxes han quedat submergits sota el mar, arrossegats per la força de l’aigua. Amb drone, Canal Terres de l’Ebre ha recorregut este indret mostrant així l’espectacularitat d’un paisatge que no deixa indiferent.

Imatges de Josep Rollan.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.