Les cases d’Alcanar ha estat l’escenari del concert del Quartet Atenea, emmarcat dins la sisena edició del DeltaChamber Music Festival i sota el lema “Òpera, Cambra, Acció!”. Els assistents van poder gaudir de peces de músics tant reconeguts com Beethoven o Shostakovich.

El passat 3 d’agost donava inici la 6a edició del DeltaChamber Music Festival al Territori, amb més de 20 concerts per davant. La plaça del Barranc de les Cases d’Alcanar va acollir un dels concerts de música de cambra proposats per aquestes dates. Sota el lema “Òpera, Cambra, Acció!” diversos músics nacionals amb trajectòries consolidades internacionalment formaran part d’aquesta sisena edició del festival.

Amb tot, els canareus i canareves van poder gaudir del concert a càrrec del Quartet Atenea, un grup de joves guanyador del III Concurs Internacional DeltaChamber Music Festival. Aquest quartet de corda és una formació consolidada per estudiants de l’ESMUC i el Conservatori del Liceu. Aquests grans artistes van amenitzar la nit amb peces de músics tant reconeguts com Beethoven o Shostakovich.

A més del 6 al 8 d’agost es duran a terme els concerts centrals al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, i un concert de cambra a la Catedral de Santa Maria de Tortosa. Les entrades es poden comprar en línia a la web del festival.