El ple del mes de juliol, que es va celebrar de manera presencial el dilluns 26 de juliol, va donar compte del decret de canvi de delegacions d’alcaldia segons els quals el fins ara regidor de Serveis al Territori i Governació, Miquel Subirats, deixa les competències en matèria de Governació i de gestió d’espais verds. En el cas de les competències de Governació les assumeix el fins ara regidor de Festes, Ramon Bel, que passa a ser regidor de Festes i Governació.

Pel que fa, a la gestió d’espais verds i camins, serà la regidora de Medi Rural, Carla Bonfill, qui assumeix aquestes competències, que se sumen també a les competències de Joventut i Participació i Transparència. Aquests canvis en el cartipàs municipals es deriven després del nomenament de l’alcalde, Adam Tomàs, com a director de serveis territorials d’Empresa i Treball i el nomenament del primer tinent d’alcalde, Miquel Subirats, com a diputat provincial del Servei d’Atenció al Territori de la Diputació de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.