Malgrat que el turisme encarà viurà una temporada condicionada per l’evolució de la pandèmia, als actius turístics de la Ribera d’Ebre (Castell de Miravet, Castell de Móra d’Ebre, jaciment del Castellet de Banyoles, Centre d’Interpretació del Ferrocarril, etc) es troben tots en ple funcionament garantint la seguretat sanitària. La pandèmia obliga l’ús de mascareta en els espais i actius museïtzats. En aquells casos en els quals l’espai és reduït —com per exemple els refugis antiaeris de Benissanet i Flix— s’ha reduït aforament i es programen visites en grups bombolla per preservar les distàncies mínimes. D’altra banda, l’oferta vinculada als espais fluvials i naturals (pas de barca de Miravet, Flix i Garcia, llagut Lo Roget, Reserva Natural de Sebes, navegació amb caiac) s’està desenvolupant en normalitat.

El Consell Comarcal calcula que l’ocupació en allotjaments rurals, hotels i càmpings pot arribar al 70% durant juliol, tot i que les últimes restriccions sanitàries establertes el PROCICAT poden alterar la mitjana de la segona quinzena de mes. Per a l’agost, les reserves ja se situen al voltant del 40% a l’espera que s’hi sumin els desplaçaments decidits a darrera hora. Per atendre els turistes, el Consell ha obert de nou els dos punts d’informació turística que gestiona a la comarca. El primer, ubicat al passeig del Pont de Móra d’Ebre i el segon (de manera coordinada amb l’ajuntament) a la Plaça de l’Arenal de Miravet. A més, l’ens comarcal també ha renovat els acords econòmics amb set municipis amb una aportació per sufragar les despeses d’atenció turística dels ajuntaments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.