La remerea ampostina Aina Cid i la seva companya del dos sense timoner, Virgina Díaz, arribaran als esperats Jocs Olímpics de Tòkio en un estat de forma immillorable. Les últimes 6 setmanes de prepració amb el tècnic tortosí Xavi Gonzalez no han pogut ser millor. I pel camí, la medalla d’or aconseguida en la 2a Copa del Món de Lucerna el passat es de maig, si més no, encara els dona més confiança.

Avui mateix, dijous, les dos remistes viatgen ja amb la expedició espanyola cap a la ciutat nipona. Aquests seran els segons JJOO per la remista ampostina, després del 5è lloc que va aconseguir a la final de Rio 2016. I marcat al calendari ja té el proper 24 de juliol, data en que comença la competició del dos sense timoner. L’objectiu, molt senzill. Donar-ho tot, per què llavors, estarà més prop de convertir en realitat, el somni de l’or.

Els Jocs de 2021 seran sense públic però l’ampostina, de ven segur i d’alguna forma o altra, rebrà el suport d’Amposta i totes les TTEE. A més, en estes olimpiades hi haurà una altre representant ebrenc, en este cas, el també ampostí Bienvé Front com a seleccionador de Xile.