Any rere any, el campus de futbol Avatar Academy va creixent en participants. Enguany, vora 90 xiquets i xiquetes han participat amb entrenaments i perfeccionament, alguns de la mà d’entrenadors i futbolistes professionals.
Noranta xiquetes i xiquets han participat a la 12 edició del Campus de l’Avatars Academy del 28 juny al 3 de juliol. Una xifra rècord comparada amb edicions anteriors i que cada any va en augment. Els jugadors i les jugadores han gaudit d’entrenaments de tecnificació i perfeccionament amb entrenadors de clubs professionals com el Villarreal, el Rayo Vallecano, el Levante i el Reus.

A més, al Campus han participat futbolistes professionals com Pol Prats, Gerard Badia, Anna Lizárraga i Emma Martín. Aquest campus es celebra cada any al Camp de l’Aube, dins de les instal·lacions esportives municipals Josep Maria Torres de Deltebre.

Autor:

Periodista