Primer cap de setmana de pagament al Trabucador amb opinions contraposades davant la nova regulació que vol preservar el Parc Natural del Delta. Molts consideren encertada la mesura mentre que d’altres opinen que es tracta d’una acció recaptatòria davant la massificació viscuda al delta de l’Ebre l’estiu passat. Esta prova pilot va entrar en funcionament el passat dijous i es mantindrà fins al 31 d’agost.

El primer dissabte de pagament per accedir al Trabucador s’està vivint amb normalitat. Alguns visitants, tant de les Terres de l’Ebre com d’altres indrets de Catalunya, veuen bé les taxes d’accés de 8 euros per autocaravanes, 5 per als cotxes i 3 per a les motos. Altres, però, no estan d’acord en pagar per accedir a un espai lliure.

Foto: Víctor Montecino

La mesura és una prova pilot que ha entrat en funcionament este passat dijous, dia 1, i serà vigent fins al 31 d’agost. La recaptació servirà per a ampliar els serveis de la platja, millorar la neteja i finançar les entitats socials; per això, les persones que controlen l’accés formen part de diferents entitats de La Ràpita.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.