El president del Port de Tarragona, Josep M Cruset, i la directora de Port-Ciutat, Montse  Adan, han presentat avui la primera edició de la Mostra d’Escoles i entitats artístiques  “Expressa’t” que se celebrarà durant els propers dos caps de setmana davant del Tinglado  1 del Moll de Costa. 

El president del Port ha destacat que la mostra és un espai que el Port de Tarragona ofereix  al talent jove de la ciutat i del territori perquè mostri el resultat de la feina de tot un curs”,  en uns moments –ha assenyalat- “molts complexos per reunir-se per assajar i treballar a  conseqüència de les mesures antiCOVID19”. 

La trobada amb la premsa ha servit per anunciar les escoles, entitats i grups artístics que  han respost a la crida del Port de Tarragona per participar en la primera edició de la mostra.  Gairebé 15 entitats artístiques ompliran, durant els caps de setmana 12-13 i 19- 20 de juny,  la plaça situada enfront del Tinglado 1 del Moll de Costa. 

La mostra Expressa’t, anunciada a la ciutat el passat 27 de maig, “ha tingut una gran  acollida per part del sector artístic de la ciutat”, ha explicat Montse Adan. La responsable  de Port-Ciutat també ha afegit que ”el Port de Tarragona dóna resposta a una demanda  creixent d’espais i de suport a la creativitat i d’aquí la importància d’oferir a la ciutat aquest  tipus de projectes artístics destinats a dinamitzar la cultura, l’art i la comunicació no verbal  mitjançant la música, la dansa, el circ, el teatre, etc.”. 

Cruset ha afirmat que “des de l’organització de la mostra Expressa’t li han comunicat que  treballen en consolidar la mostra artística com una iniciativa artística fixa en la programació  cultural de cada any del Moll de Costa”. 

La directora de Port-Ciutat ha aprofitat la trobada per agrair totes i cadascuna de les  propostes que s’han rebut i, es compromet a seguir treballant per acompanyar les propostes artístiques que el talent local produeix per contribuir a enfortir el teixit cultural i  artístic de Tarragona i del territori.

I ha aprofitat també per convidar a la ciutadania a gaudir els pròxims caps de setmana,  quan es presenta Expressa’t, el què serà un escenari immillorable envoltat de mar, música  i moviments al Moll de Costa, la Rambla de la Cultura de Tarragona. 

Programació Expressa’t 

La programació de la primera edició d’Expressa’t és la següent: 

Dissabte 12 de juny 

10:30h Yoga One 

12:00h Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill 

18:00h El Tecler 

19:30h Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill 

Diumenge 13 de juny 

12:00h Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill 

19:30h Ballet Amaia Dorronsoro 

Dissabte 19 de juny 

10:30h Banda Unió Musical 

12:00h Adele acadèmia de dansa 

18:00h El Taller de dansa 

19:30h Escola de dansa Àfrica Aguilar 

Diumenge 20 de juny 

10:30h Esbart Santa Tecla

12:00h Rambla Music 

18:00h Institut Pons d’Icart 19:30h Escola de dansa Dansartt 

Seguretat i mesures COVID 19 

A causa de l’excepcional situació que estem vivint amb la COVID 19 s’han d’establir  mesures alineades a totes les recomanacions actives a hores d’ara. Per aquest motiu a la  plaça del Tinglado 1 del Moll de Costa es mantindran les mesures de seguretat i higiene  necessàries derivades de la situació motivada per la COVID-19 i es seguiran els protocols  existents per a garantir la seguretat de totes les persones que assisteixin.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.