El govern d’Enlairem Deltebre fa responsable al grup municipal d’Esquerra Republicana del ‘no’ de la ministra Teresa Ribera a la cessió de la Finca de Bombita. Lamenten que el tema es portés al Senat sense comunicar-ho al govern municipal, i creuen que l’estratègia dels republicans ha estat equivocada, ja que ha precipitat una resposta negativa del Ministeri a la petició de l’Ajuntament de Deltebre de poder gestionar directament la finca.

El govern d’Enlairem Deltebre ha respost amb contundència a la demanda del grup municipal d’Esquerra Republicana que esta setmana exigia al govern municipal un Pla B per a aconseguir la gestió de la Finca de Bombita. Després del ‘no’ de la ministra al Senat, els republicans creuen que el govern municipal es va precipitar portant a ple una demanda de cessió que no estava prou treballada. Des del govern municipal, però, han responsabilitzat Esquerra del ‘no’ de la ministra. Lamenten que, malgrat demanar diàleg i consens, des d’ ERC es va portar la cessió de Bombita al Senat sense haver-ho consultat ni comunicat al govern municipal. El govern creu que esta no era l’estratègia correcta, ja que ha precipitat el ‘no’ del Ministeri a cedir la Finca de Bombita.

Malgrat el ‘no’ de la ministra, el govern d’Enlairem seguirà treballant per a aconseguir la gestió de la finca, ja que creuen que la reactivació de la Comissió Mixta no és la solució, ja que l’Ajuntament hi té molt poca representació.