Les obres milloraran l’accés a les rutes de gran importància turística, per atreure visitants aquest estiu al voltant de Lloret, com són la Cova Pintada i el Racó del Moro, també a les explotacions ramaderes ubicades en aquell entorn natural. Dintre d’aquesta actuació també es reforçarà el ferm d’1km del Camí de Vilaret. Aquestes obres estan pressupostades en 23.000€ i estaran acabades el 10 de juny.

Aviat també començaran les obres de pavimentació de trams dels camins de Garroferets, Galatxo, Vilaret i Codonyers, que es troben en procés de licitació, amb un import de 187.076,21€, i que s’executaran durant aquest estiu. Amb això, des de l’àrea d’Obres Públiques, Serveis i Béns, se segueix apostant per la millora continua dels camins municipals per donar millor servei a tot el disseminat i les zones agrícoles del terme municipal.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.