T. F. A., veí de Santa Bàrbara (Montsià) de 44 anys, és el conductor que ha mort aquest dimarts a la tarda en un xoc frontal amb un altre automòbil al quilòmetre 16 de la carretera T-331, en el mateix terme municipal de Santa Bàrbara. El Servei Català de Trànsit (SCT) indica que amb aquesta víctima són 39 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. El sinistre ha tingut lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda i la conductora de l’altre cotxe ha sofert ferides de caràcter menys greu. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat l’afectada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Arran de la incidència s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers -que han fet tasques d’excarceració-, i dues unitats del SEM, a més de l’atenció psicològica. Quant a l’afectació viària, la carretera s’ha hagut de tallar completament i s’han fet desviaments per l’interior de la població. La via s’ha reobert poc abans de les set del vespre.

Autor: