Mossos d’Esquadra, adscrits a la Unitat d’Investigació de Gandesa, van detenir el passat 5 de maig un home de 48 anys, nacionalitat espanyola i veí de Móra d’Ebre (Robera d’Ebre), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues. La detenció és el resultat d’una investigació oberta pels Mossos d’Esquadra arran de diverses informacions que apuntaven a que en un domicili de la localitat de Móra d’Ebre s’hi estaven distribuint substàncies estupefaents.

Els agents van poder constatar que l’autor dels fets realitzava el tràfic de drogues des del seu domicili o des de les rodalies i en ocasions també feia les transaccions a l’interior del seu vehicle. La investigació va concloure amb la detenció de l’investigat i la posterior entrada al seu domicili on s’hi van intervenir 975 grams de cocaïna així com diversos estris per manipular i preparar les dosis. El detingut va passar a disposició judicial el dia 7 de maig i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.