Nou pas endavant en la immaculada trajectòria del Barça femení aquesta temporada en classificar-se per les semifinals de la Copa de la Reina de la present campanya. El Sevilla però va ficar les coses difícils en avançar-se al marcador als primers compassos del partit en una bona acció de l’ex-blaugrana Claudia Pina que superava a la portera barcelonista amb una remat creuat des de la frontal de l’àrea quan només es portaven dotze minuts de joc.

Les de Lluís Cortés i el gandesà Rafel Navarro van reaccionar d’immediat generant perill davant els dominis sevillistes. Fruit d’això arribava la igualada culer en una acció trenada per Alexia que feia la centrada per a Jenni Hermoso que la baixava i assistia per a Mariona que a boca de gol no perdonava (25′). Resultat amb el qual s’arribava al temps de descans després d’un primer temps altern, que va tornar a fer passar per moment d’engoixa novament en una acció de Pina que no va tornar-se a traduir en l’avantatge sevillista per molt poc.

A la represa el potencial ofensiu del Barça va deixar el partit vist per sentència amb tan sols un minut. Gran assistència d’Aleixa per a Vicky Losada que amb una magnífica definició, anotava l’1-2 quan tan sols s’havien jugat tres minuts (48′). Només un minut després, passada en profunditat de Jenni per Alexia que, després de regatejar a la portera, marcava a porta buida el tercer i pràcticament la sentència de les barcelonistes (49′). Graham Hansen, ja en temps d’afegit, ha ficat la cirereta amb el quart gol de les de Cortés i Navarro, després d’una bona assistència de Martens al contraatac i ha certificat el pas a les semifinals de la competició del KO on l’espereren l’Atlètic de Madrid, el Madrid CFF i el Llevant.