El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l’entrenador Lluís Cortés per a la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2022, amb opció a una temporada més. Properament, quan el calendari esportiu de l’equip ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà el tècnic amb el Club.

Cortés, de 34 anys, viu la seva tercera temporada al capdavant de la banqueta blaugrana. En va assumir les regnes el gener del 2019, en substitució de Fran Sánchez, del que era assistent. Des d’aleshores, sempre fidel a un estil de joc atrevit i vistós, el Barça ha arribat a les dues primeres finals de la Champions League, ha guanyat una Lliga, una Copa de la Reina, una Supercopa d’Espanya i una Copa de Catalunya.

Durant aquest temps, el de Balaguer ha dirigit 90 partits, amb un balanç de 81 victòries, 3 empats i 6 derrotes. Les xifres anotadores són de 341 gols a favor i 40 en contra. Falta concretar la continuïtat del segon entrenador del club blaugrana, el gandesà Rafel Navarro qui forma part de l’equip des de l’arribada de Cortés a la banqueta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.