El Consell Comarcal del baix Ebre ha ampliat la col·lecció d’obres d’art amb dos quadres que li han estat cedits, un del pintor tortosí Antonio Cerveto Riva (1876-1938) i l’altre de Gabriel Martínez Altés (Falset, 1858-1940). Concretament, la família Julve ha cedit el tapís ‘Descens de la Mare de Déu de la Cinta’, d’Antoni Cerveto i un altre tapís d’una escena costumista de l’artista de Falset amb l’objectiu que l’obra tingui una ubicació pública per a la seua divulgació.

El Consell Comarcal del Baix Ebre disposa d’una petita col·lecció d’obres d’art relacionada amb paisatges, elements o autors de la comarca del Baix Ebre i pretén incrementar-la mitjançant aportacions voluntàries que li ofereixen. En aquest sentit mesos enrere, el Consell Comarcal del Baix Ebre va incorporar un quadre del pintor tortosí Antoni Casanova al fons d’art de la institució comarcal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.