Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el passat dia 22 d’abril dos homes de 22 i 42 anys d’edat, nacionalitat espanyola i veïns de Sant Carles de la Ràpita, com a presumptes autors d’actes preparatoris per realitzar un  robatori amb força en un establiment comercial de la localitat de  Sant Carles de la Ràpita.

Arran d’un increment de robatoris en domicilis i comerços ocorreguts en els últims mesos en aquesta localitat, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita van portar a terme un dispositiu conjunt per tal de combatre aquests fets delictius.

Fruit d’aquest operatiu, la matinada del mateix dia 22 agents de paisà van observar un home circulant pel carrer Jaume Perepons amb diversos estris i eines a les mans mentre un altre sortia ràpidament d’un edifici proper. Un cop aturats, les indagacions policials van permetre determinar que els dos homes es disposaven a realitzar un robatori en un comerç de la zona, per la qual cosa van quedar detinguts.

D’altra banda, una investigació portada a terme pels Mossos d’Esquadra arran de dos robatoris ocorreguts en segones residencies d’Alcanar Platja ha permès la detenció de dos homes. Les detencions són el resultat de l’estudi de diversos indicis obtinguts en el lloc dels fets i que han permès esbrinar l’autoria dels fets. Un dels detinguts es tracta del mateix home de 22 anys detingut anteriorment a Sant Carles de la Ràpita, mentre que el segon es tracta d’un home també de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Carles de la Ràpita.

Els tres arrestats, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni,  van quedar en llibertat amb càrrecs desprès de passar a disposició judicial

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.