Simultàniament a tot Catalunya avui s’han celebrat els premis IMPULS FP. Un concurs territorial que premia les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumat que cursa ensenyaments professionals al país. A les Terres de l’Ebre, hi ha participat quatre centres: l’Institut de l’Ebre s’ha endut cinc premis, l’Institut Montsià sis, i l’Institut de La Sénia i Dertosa un accèssit cadascun. El concurs premia les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat cursant cicles formatius, i és per aquest motiu que, en aquest centre, treballen de valent per obtenir l’excel·lència que mereixen els reconeixements.

“Treballem per projectes, per tant, acostumar a l’alumnat a treballar este tipus de projectes i també al segon curs de cada cicle hi ha l’assignatura de treball de síntesi perquè siguen capaços de fer un projecte amb cara i ulls i que es puguen presentar a un premi”, ha assegurat Armand Pons, director de l’Institut de l’Ebre.

L’Institut de l’Ebre s’ha endut cinc premis, i sis l’Institut Montsià. L’Institut La Sénia i Dertosa, en canvi, s’han hagut de conformar tots dos amb un accèssit. En total, s’hi han presentat una trentena de treballs repartits en tres categories diferents: excel·lència, innovació i emprenedoria. El valor conjunt dels premis s’eleva als 10.000 euros.

 

 

Autor: